Pcdrome

Matige website, vertraging van de levering, maar de orders worden wel bijgehouden zodat je op de hoogte blijft.
Op de website staat: "Mocht een artikel niet binnen 4 dagen geleverd kunnen worden, dan nemen wij contact met u op." Dat is dus niet gebeurd.
Op de factuur staat een kolom: "Verzekerd" met daaronder "Nee". Vraag me af of het wel mogelijk om pakketten verzekerd te laten verzenden; ik kon bij de bestelling daar in ieder geval geen optie voor vinden.

Relatief grote doos voor de aflevering van een setje geheugenmodules (G.Skill, 2x1 Gb). Wel goed opgevuld. Factuur zat onderin de doos, zag ik toevallig omdat ik de gewoonte heb alles nog even goed na te kijken. Zou anders (gemakkelijk) te missen zijn. Zou ook logischer zijn geweest als deze bovenin de doos had gelegen, of met een plakbandje bevestigd was aan het artikel.
Afgeleverd bij de buren, omdat ik niet thuis was.
En, zoals gezegd, later dan verwacht: op de 26e besteld in de hoop dat ik er in het weekend mee aan de slag zou kunnen. Levering was dus een week later.

Geen ervaring mee, hoop ik ook zo te houden (want dat betekent dat alles goed blijft functioneren, niet omdat ik bang ben dat hun aftersales niet hun best zou doen :) ).

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie. Helaas kunnen niet alle bestellingen (even) snel geleverd worden, er is dan bv. geen voorraad leverancier. Uw bestelling kunt u wel verzekeren dat staat naar mijn idee duidelijk aangeven (optie TNT post zeker pakket). Veel klanten maken hiervan ook gebruik. De factuur kunt u altijd terugvinden (en printen) bij “uw orders” op de website mocht dit nodig zijn.

P. Wennmacher
Pcdrome