Ik heb een Hyperdrive Space besteld en kort daarop heb ik per e-mail bevestiging ontvangen. Ik heb naar aanleiding van positieve recenties gekozen voor deze Imagetank omdat het ook Xd kaarten ondersteund, door contact te nemen met de eigenaar/beheerder werd dit bevestigd. Hij is goed op de hoogte van zijn producten. De website is goed, de prijzen zijn lager dan elders en aanvullende informatie kan per telefoon. Ik heb gekozen voor een kale versie omdat ik een 120 GB Seagate Momentus 5400.3 perse erin wilde hebben. Nadat ik op 6 juli de harddisk heb ontvangen en erin gemonteerd, er ontbrak een moertje maar ingesloten zit een zakje met reserve moertjes, schroeven en schroevedraaier. Daarna heb ik het uitgeprobeerd en moet ik zeggen dat een goede combinatie is; 194 MB in 14 seconden, een goede keus dus.
VerzendingIk zou per overschrijving betalen, tot mijn verbazing ontving ik de Hyperdrive terwijl de afhandeling moest nog plaatsvinden. Ik heb telefonisch contact opgenomen om hem gerust te stellen dat de afschrijving nog niet had plaats gevonden, en dat ik erop toe zou zien. Hij zou mij een bevestiging sturen en dat is niet gebeurd. Het product was goed verpakt, over de verzending was sneller dan dat ik verwacht had ook met vermelding dat er alleen op huisadres geleverd moest worden. Geen Track&Trace, correcte inhoud en adres en geen afhalen van toepassing.
KlantenserviceGelukkig nog niet van toepassing
Beste heer Tjoen,
allereerste bedankt voor uw de positieve review.
Hierbij wil ik het volgende opmerken:
-de terugmelding van ontvangst van uw betaling is mij inderdaad ontschoten. Mijn excuses daarvoor en dank voor de betaling achteraf.
-de zending is wel te volgen via track en trace. De kode van uw zending was 3SPAAA73344921 en heeft kunt u terugvinden op de website na inloggen. Afhalen van de zending is op afspraak mogelijk. Dit staat ook op onze site.
Met vriendelijk groeten,
Gilbert Buve