Pcdrome

Op een zondag een aantal onderdelen besteld voor het bouwen van een nieuwe pc, pcdrome heeft in haar assortiment een groot deel van de onderdelen die ik wilde hebben voor een keurige prijs (lees: lager dan gemiddeld).
Iets minder vind ik persoonlijk de wijze waarop statusveranderingen in de bestelling aan de klant kenbaar gemaakt worden. Dit gebeurt via de website, waar je moet inloggen en de status kan opvragen. Persoonlijk heb ik liever een email met statusveranderingen. Desalniettemin werkt het systeem naar behoren.

Moment tot verzending door pcdrome duurde een aantal dagen langer, omdat er een aantal onderdelen niet geleverd waren. Gelukkig had ik geen haast met het ontvangen van de onderdelen. Verzending via TNT incl track en trace nummer. Eenmaal aangekomen zaten de onderdelen keurig netjes verpakt in de doos, inclusief een berg beschermingsmateriaal.

Na het openen en controleren van de onderdelen bleek er een hardeschijf te missen (2 besteld, 1 geleverd). Direct telefonisch contact opgenomen (op vrijdag) met pcdrome. Aan de telefoon keurig netjes geholpen, waarna er de volgende dag (zaterdag) een nieuwe doos van pcdrome arriveerde met de hardeschrijf!

Scorekaart voor Pcdrome