Computerwebstore

Ik heb 9 mei een logitech set bij computerwebstore besteld. Dit omdat ik goede ervaringen heb met logitech en dat ze normaal een goed product maken.

Toen ik de set thuis gestuurd kreeg viel meteen op dat er geen orginele doos omheen zat. Toen ik in de doos keek waren er ook orginele producten vervangen door andere merkloze producten.

Ik had inplaats van een orginele logitech stroomadapter een of andere namaak troep in de doos.

Ik heb op de set minstens een week moeten wachten. Er werd me naar een aantal keren mailen toch verteld wat de status van het pakketje was.

Ik heb de set toch maar op mijn pc geinstalleerd en werkte vrijwel meteen. Tot mijn verbazing merkte ik de dag daarna dat hij niet meer aan de praat te krijgen was.

Contact opgenomen te hebben met computer webstore kon ik de set terugsturen. Zei constateerde dat de bluetooth dongle kapot was en stuurde de set terug met een nieuwe dongle.

Toen ik de set weer probeerde bleek hij het nog steeds niet te doen en vroeg mijn geld terug. Dit hebben ze na een aantal mails dan ook gedaan nadat ik de set weer opnieuw had moeten opsturen.

Ik ben dus nog wel 20 euro armer aan verzendkosten en ik heb nog steeds geen nieuwe set. Dit is dan ook de laatste keer dat ik bestel bij computer webstore!!

Scorekaart voor Computerwebstore