Verkoop.net

Ik was op zoek naar een Ricoh Caplio R6 en kwam uiteindelijke terecht bij Internetwinkel Verkoop.net die deze voor een goede prijs aanboden. Bovendien waren de extra's zoals geheugen kaarten en extra accu ook goed geprijsd. Ook hadden ze alles op voorraad.

De website is duidelijke en overzichtelijke met goede aanbiedingen en grote plaatjes met korte beschrijving van de producten inclusief overzicht van handige gerelateerde producten.

De bestel procedure is eenvoudig. Helaas kun je niet direct afrekenen met iDeal wat ik persoonlijk wel handig vind. Ik heb het verschuldigde bedrag dezelfde avond overgemaakt na ontvangst van een bevestiging email. De volgende dag kreeg ik een bevestiging dat mijn order verstuurd was.

De verzending werd meteen dezelfde dag verstuurd via TNT. Hierdoor had ik de bestelde camera en extras de volgende dag al in huis. Alles zat verpakt in een doos met goed beschermend materiaal. Je krijgt niet direct een track&trace nummer maar als je er om vraagt sturen ze die naar je toe.

Helaas was er een probleem met de bestelde camera. Op foto's verscheen er een streep door het midden. Zondag middag heb ik verkoop.net een mail gestuurd met voorbeeld foto's en de vraag of ik de camera DOA kon retourneren. Ik kreeg zo goed als direct een mail terug dat dit geen probleem was en dat ze een nieuwe camera zouden opsturen zodra ze mijn camera retour (wel voor eigen rekening) hadden ontvangen.

Maandag heb ik de camera terug gestuurd. Woensdag een mail gestuurd of alles goed was ontvangen en weer direct een mail terug ontvangen dat ze de nieuwe camera al hadden opgestuurd. Donderdag had ik de vervangende camera binnen en die werkt gelukkig goed.

Prima en snelle afhandeling!

Scorekaart voor Verkoop.net