Wat een but toko is dit zeg. Het verhaal is eigenlijk weer te triest voor woorden.
Op woensdag 16 mei bestelling gedaan, status volgens de site, niet op voorraad in de winkel maar wel in magazijn. Dus levertijd 3 dagen.
Mooi, dan gelijk bestellen met iDeal. Betaling is dus ala minuut bij ze binnen, dus zaterdag kunnen we verder! Gelukkig probleem opgelost denk je.
Maar helaas niets is minder waar bij dit "bedrijf".
Zaterdag pas een mail dat de betaling binnen is?! Is natuurlijk onzin, want er is via iDeal betaald.
Maar erger dan dat, in de mail staat opeens u kunt de bestelling binnen 4 dagen verwachten. Dat is dus leugen nummer 1 van deze toko. Er was een levertijd van max. 3 dagen.
Afijn, het is nu donderdag, nog steeds geen verzendingsmail ontvangen. Hmmm, dat betekend geen bezorging vandaag. Leugen nummer 2.
Dan maar bellen, tijd voor leugen nummer 3. Wat blijkt: Sorry product is niet op voorraad.
Misschien kunt u het volgende week ontvangen?! Nee dus.
Wat een oplichters. Liegen de boel aan elkaar en komen vervolgens niet verder dan een misschien volgende week. Ja, hallo, als ik zo lang had kunnen wachten had ik niet bij een winkel gekocht die bewust aangeeft binnen 3 dagen te kunnen leveren.
Voor mij dus nooit meer zaken doen met deze firma list en bedrog.
Ze hebben dus niet verzonden.
KlantenserviceNiet leveren, geen excuses en komen met een antwoord als misschien volgende week. Te belachelijk voor woorden.
Probleem dus niet opgelost. Geld zal terug gestort worden, maar ondanks opdrachtnummer moet je wel nog een keer je banknummer geven? Wat een administratieve chaos moet het daar dan wel niet zijn.