Ik had met spoed een nieuwe computer nodig, want m'n vorige computer had de geest gegeven.
Aangezien ik in Den Haag woon & deze winkel in de buurt lag, besloot ik daar eens binnen te lopen met een budget van €450.
Op een bureau lagen verschillende computers die door de winkel waren samengesteld, waaronder:
- Intel Core 2 Duo E6300
- Foxconn 6627MA
- 512MB DDR2 Geheugen
- Seagate 160GB HDD SATA-II
- Kast & 450W voeding
Weliswaar geen ultimate gamePC, maar dat was ook niet nodig, ik had hem dan altijd kunnen upgrade'n.
Aangezien dit in Februari was, waren de Core 2 Duo processoren nog vrij prijzig.
Anyway, ik kocht het systeem, en enkele uren later stond de PC bij me thuis.
Opgehaald.
KlantenserviceToen die eenmaal bij mij thuis stond, begon het gelazer.
Ik had al snel het idee dat het moederbord niet stabiel was.
Zo vielen er af & toe verschillende poorten uit (USB, PS2, LAN, Audio etc..).
Ook liep de processor mij te traag (1,4Ghz terwijl deze op 1,86Ghz moet lopen)
Maar aangezien het Zaterdag was, en de winkel al dicht was, kon ik niet direct terug.
Die Zondag heb ik nog wat nagespeurd en eventueel naar een oplossing gezocht, en toen kwam ik achter iets wat gewoon een blunder valt te noemen:
Het moederbord ondersteund FSB 800Mhz, terwijl de processor (E6300) op FSB 1066Mhz loopt, het moederbord is dus _niet_ compatible met de CPU!
Dat systeem hebben ze notebene zelf samengesteld.
En dat draait een ICT-Winkel...
De volgende dag dus meteen mee terug, in de hoop dat ze me een moederbord zouden geven die wel compatible is met de CPU.
Maar dat viel me even tegen..
Het duurde me 10 minuten om die mensen wijs te maken dat het moederbord niet compatible is met de CPU.
Dus ik vertelde ze dat het een goeie tegemoetkoming zou zijn als ze het moederbord kosteloos zouden omruilen, gezien het fout wel degelijk bij hun is te zoeken.
Hiermee gingen ze niet akkoord, sterker nog.. ik had dan €40 bij moeten betalen.
Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik de hele computer inruilde voor een compleet ander systeem.
Deze had de prijs van weliswaar €350, resterende geld heb ik teruggekregen (Enige +punt).
Eenmaal thuis wachtend op het telefoontje dat m'n systeem klaar was, besefte ik dat ze wel eens iets van 'wraak' zouden kunnen nemen.
En dat voel ik ook zo.
Eenmaal aangezet wist ik dat de hardeschrijf niet nieuw was, hij maakte gigantisch veel herrie.
En dit werd bevestigd door HDTune, die mij vertelde dat de HDD al ~3000 uur had gedraaid (Ik kocht toch een nieuw systeem?).
Maar daar bleef het niet bij, want ook merkte ik dat m'n grafische kaart (7300GT) veel te warm werd, na wat onderzoek kwam ik erachter dat de koelblok op de grafische kaart niet officieel was, en dat al helemaal niet goed vast zat.
De druppel was toch wel dat ik een andere SATA HDD wilde aansluiten, en ik een SATA-Aansluiting op me voeding miste.
Deze kabel hadden ze weggeknipt.
Na een maand was de HDD die ik bij aankoop kreeg overleden.
Ik had geen zin meer om terug te gaan, want dan blijf ik in een circel zitten.
Uiteindelijk heb ik hem verkocht en ben ik nu nog steeds tevreden met het systeem wat ik zelf heb kunnen samenstellen bij Azerty (Waarbij wel alles nieuw is).
M'n advies: Koop hier niks, en al zeker geen compleet systeem.