De website is niet de mooiste maar bied voldoende informatie en is makkelijk te navigeren. Ik had snel een kast met voeding nodig dus ik heb ze opgebeld of ze het model wat ik graag wilde op voorraad hadden, dit was het geval en ik zou via ideal een bestelling plaatsen zodat hij de volgende dag aan zou komen.
Dit is allemaal goed verlopen op 1 ding na, ze hebben de postcode verkeerd overgenomen van mijn bestelling waardoor de levering 1 dag vertraagd was. Jammer maar dat kan gebeuren, waar mensen werken worden fouten gemaakt.
De kast ligt helaas nog wel op het postkantoor waar ik hem vandaag ga afhalen.
Wel snel en goed geholpen aan de telefoon.
Zojuist de kast afgehaald van het postkantoor, zat in de doos van X-gear zelf ( had een x-gear kast met voeding besteld ) , prima verpakt met piepschuim aan elke kant dus de kast is niet beschadigd.
Nette factuur ook dus prima geregeld, net geen zeer goed omdat de postcode verkeerd was overgenomen
Geen oordeel, ik heb wel met ze gebeld toen het pakket niet aankwam de dag na de bestelling, ze hebben het geprobeerd uit te zoeken met 2 mensen en ik werdt vriendelijk te woord gestaan. Het foutje hebben ze helaas niet kunnen achterhalen maar gelukkig was TNT zelf zo slim om het aan te passen.