Geheugen-Online.com

Ik snap niets van de prijsstelling van deze shop. Ik wil een Secure Digital Card 4GB (Transcend) kaartje bestellen voor 30 euro (ex verzendkosten). Staat in pricewatch voor 30,75 en dat is maar liefst 5 euro goedkoper dan nummer twee. Ga je naar de site, krijg je een pop up:

Op Tweakers.net heeft u een productprijs met daarbij apart verzendkosten gezien. Op onze website zijn deze bedragen bij elkaar opgeteld. De som is exact hetzelfde. Per saldo is Geheugen-online.com een van de goedkoopste geheugen leveranciers van het internet!
Ok, dat snap ik. Maar nu is deze kaart 39,70 geworden! Dat klopt wel met die 8,95 verzendkosten op de pricewatch, maar dat zie ik nu pas. Ik ga door met bestellen en doe er nog een 4 GB kaartje bij en een cardreader en ga naar de kassa. Maar wacht even, de prijzen van alledrie de onderdelen zijn nu nog steeds hoog er zit 3x verzendkosten bij! Dat niet alleen, ik moet ook nog 3,50 extra betalen voor een track-en trace verzending. Vooruitbetalen via giro of ideal (hetzelfde) is gratis. Maar ik moet wel 3,50 extra betalen als ik met creditcard via paypal wil betalen.

Dus ik betaal voor 3 artikelen 4x verzendkosten plus 3,50 voor betaling met paypal.

Voor 8,95 mag je een track-en-trace verzending verwachten met verzekering. Verzendkosten zijn bij deze shop eigenlijk 12,45 als je 1 artikel besteld. Bij meer dan 1 artikel is de prijsstelling zelfs misleidend.

Oppassen dus met dit soort praktijken, hier hou ik helemaal niet van. Ik bestel hier niets.

Geachte RwinG,

Mede dankzij uw reactie hebben wij de verzendkosten structuur aangepast, en vertrouwen erop dat de onduidelijkheden hierover uit de wereld zijn. Wij zien u graag terug in onze webshop.

Mvg
geheugen-online.com