Telecomadvies

Website ziet er niet heel gelikt uit en bevat ook wat foutjes in de vorm dat er links niet werken. Tot nu toe altijd nog via een andere weg de gevraagde pagina kunnen opvragen.

Had voor 15:00 een simonly abonnement besteld van KPN. Uur later werd ik gebeld voor wat meer info. 2 uur later werd ik al gebeld door het koeriers bedrijf.

Bij het invullen van het formulier had ik een vraag of wat ze nu bedoelen (ging over een bepaald nummer die nodig was). Ik gebeld krijg een meneer aan de telefoon die er echt helemaal geen zin in had. Hij vertelde mij ook: "Vul maar wat in, komen we er niet uit, dan bellen we wel". Sorry, maar met die insteek gaat het bij mij kriebelen.
Alles bij elkaar, zal ik deze zaak niet bij iemand willen aanbevelen.

Koerier kwam op afsproken tijd. Niets op aan te merken.

Ik had een KPN mobiel abonnement afgesloten en daarbij hoort een KPN mobiel simkaart (ook volgens factuur).
Maar wat krijg ik...., een HI startpakket (usimkaart, pukcode, extra informatie, etc).

Tsja.. hier zat ik niet op te wachten. Zo "zeikerig" als ik ben, heb ik dit ook aangegeven per email. De reactie is traag en ze beantwoorden/behandelen niet alle vragen die je stelt.
Uiteindelijke krijg ik een bericht terug, ga maar naar de belcompany om 'm te laten herschrijven. Morgen maar naar de belcompany....

Scorekaart voor Telecomadvies