CompGrade

Ik had wat spulletjes nodig om mijn pc te upgraden want ik wil wel eens wat anders dan mijn AMD Athlon XP 2000+ setje.
Ik was bij kennissen in Weesp geweest en had het er over op een verjaardag bij die kennissen over dat ik wilde upgraden (op verjaardagen gaat het vaak over computers) en kreeg toen de tip om eens op de website van Compgrade te gaan kijken want hun hadden zeer goede ervaringen met deze zaak.
Naja goed, dan doe ik dat toch want deze kennissen zijn altijd erg kritisch en sceptisch over van alles dus als hun het aanraden dan is het het proberen waard.
Dus ben ik voor een hele nieuwe basisset, Intel Core2 Duo E6300 + 1gb ram gaan mailen via de website van Compgrade.
Kreeg na mijn mail binnen 1 uur al antwoord en ik was blij verrast over de snelheid.
We hebben wat heen en weer gemailed omtrent levertijd en prijs en ik zou het een paar dagen later kunnen ophalen voor een redelijke prijs.
Dat was dus die donderdag 26 april en ik ben er heen gegaan en werd netjes geholpen en ik mocht mee naar de werkplaats/kantoor.
Daar vroeg ik of deze persoon het setje nog even voor me wilde monteren omdat ik zelf niet zo'n hardware-kenner ben, en dat deed hij .... gratis !
Heb betaald en de spullen meegenomen, echt lekker gewinkeld.

Toen ik 1 dag later lekker aan het computeren was met mijn nieuwe basisset in werking kreeg ik een mailtje binnen.
Of alles naar wens was gelopen en of ik een beetje tevreden ben met de snelheid van de set.
Was echt verbouwereerd hierdoor want ik ben niet gewend aan zgn. aftersales.
Echt toppie hoor !
Ga daar zeker weer terug komen als ik wat nodig heb.
Compgrade, ga zo door !

Scorekaart voor CompGrade