Mediashopping

was ingegaan op de actie 600 DVD+R en had daarbij nog twee cakeboxen CD-R's besteld.

Nadat de betaling was overgemaakt had ik een e-mail verzonden. Hierop kreeg ik totaal geen antwoord zelfs nadat ik hierna nog een aantal e-mails had verzonden, kreeg ik geen antwoord. Ik besloot toen te bellen en ik kreeg iemand van mediashopping te pakken en deze vertelde me dat ie mijn betaling nog niet binnen had gehad en ik vertelde hem dat dat al een aantal dagen geleden was. Ik kreeg ook te horen dat ie mijn e-mails had gelezen en dan vraag ik mezelf af waarom beantwoord je ze dan niet.

Al met al kreeg een dag later een bevestiging van mijn betaling en daarbij het bericht dat deze zo spoedig mogelijk zouden worden verzonden. Op de site stond dat er een track & trace- nummer wordt meeverzonden en daar heb ik op gewacht, maar geen track & trace-nummer gehad. Hierover had ik ook vele malen een e-mail verzonden met geen antwoord van Mediashopping.

Een chauffeur verscheen plotseling voor de deur en er was dus geen persoon die het pakket kon aannemen. Verzending mislukt. Na wat e-mails en een telefoontje kreeg ik een schema van track en trace van DPD en wablief ja inderdaad NOG GEEN TRACK & TRACE NUMMER. Na een telefoontje kreeg ik eindelijk een track & trace nummer, maar ik zag toen nadat ik het nummer had gebruikt, dat het pakket terug was gegaan naar Mediashopping. Ik heb weer gebeld en ik kreeg toen te horen dat het opnieuw zou worden verzonden en er werd gezegd: " morgen zul je het pakket ontvangen". Het voorgaande was het geval en nadat ik de doos open had gemaakt zag ik dat drie van de 6 cake-boxen betreffende platinum DVD+R's waren beschadigd en daarover had ik gebeld, maar men kon daar niks aan doen. Ik liet het maar zitten sinds de schade na een verdere check van mijn kant de onderste DVD's betrof.

Na verder in de doos te grabbelen die alleen 6 cakeboxen als inhoud kon hebben, zag ik tot mijn verbazing dat er een gedeelte van mijn bestelling ontbrak en ik dus weer bellen (maandag), want via e-mail krijg je geen antwoord en ik kreeg te horen dat ze alleen open zijn van dinsdag tot en met vrijdag en op de site staat maandag tot en met vrijdag ?!?
Na de persoon die ik maandag aan de lijn had met het voorgaande te hebben geconfronteerd, werd mij verteld dat ze boven (grote huis) een fout moeten hebben gemaakt en de persoon was niet van mediashopping en kon mij dus niet helpen en ik moest dus dinsdag terugbellen. Zo gezegd zo gedaan en dinsdag werd mij verteld dat men deze in een aparte doos zouden verzenden en dat ik deze woensdag/ de volgende dag zou binnen hebben en dat was het geval en deze waren allebei zonder enige beschadiging.

Verder moet ik erbij vertellen dat ik ook contact had opgenomen met DPD en men vertelde me dat deze alleen aan bedrijven levert en geen particulieren, omdat bedrijven altijd open zijn. Bestel je dus bij mediashopping en doe je dat niet met de keuze rembours, dan moet je ervoor zorgen dat je ten alle tijd thuis bent sinds de chauffeur van 900 - 1700 langs komt. Het voorgaande had mediashopping erbij kunnen zetten, zodat men de juiste beslissing kan nemen, want ben je niet thuis, dan gebeurt hetzelfde weer, namelijk de chauffeur komt wanneer je niet thuis bent en na 2 keer gaat het pakket terug naar mediashopping.

Ik had dus al met al persoonlijk een slechte ervaring met Mediashopping: geen antwoorden en of volledige antwoorden op je e-mails, tenzij je belt en voor een gedeelte beschadigde bestelling en geen volledige (dat DPD alleen aan bedrijven levert) of foutieve informatie (van maandag tot en met vrijdag terwijl het dinsdag tot en met vrijdag is) op de site, maar wat echt bij mij wat zuur aankwam is na al het wachten, een beschadigde en onvolledige bestelling te ontvangen en daarom was het voor mij persoonlijk een slechte ervaring.

beschadigde en onvolledige bestelling

snel opgelost, maar moet je wel bellen, want e-mails ---> HO maar <----- geen of onvolledige e-mails. Beschadigde bestelling kan niks aan worden gedaan. Men is wel netjes/ klantvriendelijk dat heb ik wel opgemerkt, maar mijn ervaring in zij geheel blijft slecht

Scorekaart voor Mediashopping