Tijdje aan het speuren geweest naar de Axis 207MW, deze is vrij prijzig maar hij kan dus 1280*1024 en heeft wireless. Gevonden bij webcamcenter.nl, en besteld.
Weet niet of het goedkoop is, maar volgens mij was het de enige die hem uberhaupt had ;-)
Na een weekje netjes verpakte doos in huis, apparaat werkt goed.
KlantenserviceIk was bezig om hem op te hangen ergens, toen draaide ik nog even aan de focus ring draaien om zeker te weten dat hij goed scherp gesteld stond.
Maar dat had ik beter niet kunnen doen, want met mijn stomme kop draaide ik te ver uit, waardoor het hele objectief eruit viel. Dat bestaat dus uit meer dan 10 miniscule ringetjes, lensjes, en afstandbusjes.
Ik heb wel 25 keer geprobeerd de boel in elkaar te zetten maar omdat ik nergens docs kon vinden en er met zoveel onderdelen te veel mogelijke combinaties waren lukte het mij niet
Camera van 450 euro naar de knoppen dus.
Uiteindelijk maar met Webcamcenter gebeld, kreeg hele aardige mevrouw aan de lijn, ik kon de boel opsturen en zij zouden een poging wagen.
Heb uiteraard aangeboden om hiervoor te betalen omdat het mijn eigen schuld was.
Enkele weken later een klein doosje met de camera, geen kosten in rekening gebracht.
Heb hem zojuist weer geprobeerd en hij is weer als nieuw! Kortom super after sales.
Voor hetzelfde geld zat ik nu met een doosje vol met ringetjes en kleine lensjes...