Er is geen touw vast te knopen aan de beloofde levertijden. Ik heb nu 3x een bestelling gedaan en heb nooit wat bij ze mogen afhalen... Je hoort er simpelweg niets meer van en de bestellingen hebben alle de status "onderweg".
In januari heb ik een Norton 2007 3usr Retail en een Upgrade besteld. De retail was na 5 dagen bij hun binnen, terwijl de upgrade nu nog steeds onderweg is. Dat is dus niet echt "doorgaans binnen 1 werkdag".
Nu heb ik afgelopen woensdag (11-4) wederom 2 400Gb harddisks en een PCI-e videokaart besteld. Op de site stonden de producten op voorraad en de realtime-check gaf ook 50+ op voorraad. Ik dacht dus "mooi, die kan ik vrijdag ophalen (2 dagen)". MOOI NIET. Vrijdagmiddag maar eens gebeld of het al binnen was. "Nee, de producten zijn onderweg". Nogmaals een realtime-check uitgevoerd. Alles op voorraad. De medewerker controleerde bij de leverancier wanneer de producten zouden komen. "Maandag worden ze afgeleverd". Vandaag dus maar weer eens gebeld. "Nee, nog niet binnen." "De vrachtwagen komt meestal na 5 uur, en dan zijn we dicht. Morgen kunt u ze waarschijnlijk ophalen"
Wat heeft die realtime-check nou nog voor zin, als de producten toch niet binnen 7 dagen geleverd kunnen worden?
Als je echt haast hebt moet je hier niet kopen. De levertijden kloppen niet, je krijgt geen updates via email of SMS en je moet zelf maar uitzoeken wanneer de boel geleverd word.
Misschien kunnen ze die dure auto (Maserati ofzo) van de baas eens gebruiken om de pakketjes af te halen dan krijgen ze tenminste tevreden klanten en gaat het misschien wel snel.
Ik klaag niet snel maar 3x dezelfde situatie geeft toch wel iets aan.
afhaal