De site oogt redelijk overzichtelijk. Alles is goed te vinden, en er is redelijk veel aanbod. Het maken van een account op de site is erg makkelijk en duurt niet lang.
Voor de rest staat duidelijk aangegeven hoe een bestelling in z'n werk gaat en wat hierbij allemaal in de gaten moet worden gehouden ( dingen zoals levering en verzendkosten ). Het plaatsen van de bestelling is ook erg makkelijk en heeft mij geen problemen opgeleverd. Ik heb zelf gebruik gemaakt van "Vooruit betalen", wat mísschien wel iets meer uitleg had mogen krijgen TIJDENS de bestelling. Het is echter niet moeilijk, en na de bestelling valt er genoeg over te vinden op de site, dus het zou geen problemen op moeten leveren.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik vrijwel direct een bevestigingsmail met daarin de gegevens van mijn bestelling ( producten, afleveradres, betaalwijze, enz. ).Een heel overzichtelijke manier van een bevestiging van je bestelling.
Ik heb geen contact op hoeven nemen met de winkel tussendoor, maar overal op de site staat duidelijk een email adres gegeven naar de klantenservice, dus ik neem aan dat dit wel goed zit, anders zouden ze hier niet zo veel op aanwijzen.
De prijzen zijn erg geschikt. Vooral omdat hier bij mij in de buurt niet zoveel computerwinkels zijn liggen de prijzen hier nogal hoog. Daarom besloot ik ook om via het internet te gaan bestellen, wat mij zeker goed is bevallen
Ik heb op een Maandag mijn bestelling geplaatst. Ik kreeg direct een bevestigings-email met daarin alle gegevens. Ik kreeg het pakketje Vrijdag-ochtend binnen. Voor het geval je de DVD's dus vreselijk snel nodig hebt is het misschien niet de béste oplossing, maar het is zeker geen slechte keuze.
Het pakket werd netjes aan de deur geleverd. Het pakket zag er op het eerste oog al netjes uit. Geen deuken in de zijkant van de doos, geen scheuren, helemaal niets. Alles was netjes dicht getaped. Na het openen trof ik een enorme berg piepschuimen kegeltjes aan, wat mij nogal tevreden stelde. De 3 spindels van 50 stuks waren ver verdeeld in de doos, dus ze hebben elkaar niet beschadigd. Ook de extra DVD met de bedankjes zat er weer bij .
Ik heb alle spindels bekeken, en ik heb nergens ook maar een kapotte DVD / CD kunnen bespeuren.
Ik ben daarom zeer tevreden met deze bestelling. De producten worden goed verzorgd en netjes afgeleverd. De status van je pakketje kan ook nog's op worden gevraagd, maar ik had het pakketje redelijk snel, dus heb er niet veel gebruik van hoeven maken.
Heb hiervan geen gebruik gemaakt, dus kan hier ook niet over oordelen.