Verkoop.net

Sinds een tijdje in opdracht van mijn vrouw op zoek naar een digitale videocamera. Via via is de keus gevallen op een JVC GZ-MG255E. Aangezien dit een redelijk nieuw toestel is, is die bijna niet op voorraad bij de webshops. Verkoop.Net was eigenlijk de enige die hem op voorraad had liggen. Daar dus maandagavond besteld onder rembours met de opmerking dat die verstuurd moest worden naar mijn werk (Verkoop.Net heeft helaas geen 'normale' manier om een ander aflever adres op te geven). 20 Minuten later kreeg ik al een mail met daarin als eerste artikel in de lijst een grote 'Let op ander afleveradres!'. Dinsdagochtend om 10 uur kreeg ik de bevestiging dat het pakket al in de verzending was gegaan en woensdagmiddag stond de pakket dienst op de stoep bij mijn werk. Dus een prima snelle levering is dat geweest.

De camera zat goed verpakt in een grote doos vol met van die kleine piepschuimpjes.

Niet van toepassing, camera werkt zoals die moet..

Scorekaart voor Verkoop.net