De website qua design oogt matig. Toch geeft het je de benodigde informatie en brengt het je waar je moet komen. Leveringsvoorwaarden enzovoort zijn niet geheimzinnig en duidelijk bereikbaar via het menu aan de linkerzijde. De leverancier is verder duidelijk in zijn communicatie. Ik bestelde op vrijdag een Nokia N73 via de website, betaalde deze via iDEAL, en ontving direct daarna per e-mail een bestelbevestiging. Vervolgens werd ik nog diezelfde gebeld door de koerier of het maandag uitkwam dat het pakketje geleverd werd. Ook de koerier was duidelijk in de afspraken zoals wat er benodigd was en wanneer de levering zou plaatsvinden. Dit was ook nog eens op zondag duidelijk na te zien op internet.
VerzendingDe bestelling kwam netjes op tijd binnen op de afgesproken tijd. Verder geen poespas. Het pakketje kwam onbeschadigd aan, voorzien van de benodigde informatie vanaf de leverancier zoals garantiebepalingen en contactgegevens. Erg netjes was een simpel A4'tje met daarop alle relevantie informatie. Contact voor reparaties, garanties van het apparaat en informatie over "kopen op afstand".
KlantenserviceGelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken.