cornevaniperen.nl

Op 29 november heb ik een 60 mm nikkor micro lens besteld ,en de bijbehorende zonnekap. Ik heb direct per bank betaald.Corne gaf een levertijd van ongeveer 3 weken aan. Na 1 maand was er nog geen lens , en Corne kon nog geen levertijd indicatie aangeven. Ik heb toen op 31-12-06 de bestelling zonder problemen omgezet naar een Sigma 50mm macro. Deze is 97 euro goedkoper. Ik heb Corne gevraag het teveel betaalde bedrag terug te storten. De sigma lens heb ik op 29 januari uiteindelijk ontvangen, 2 weken later dan aangegeven maar dat kan gebeuren. Het teveel betaalde geld had ik toen echter nog steeds niet terug. Op 1 februari mailde Corne dat hij het geld had overgemaakt. Maar een week later nog steeds geen geld op mijn rekening. Uireindelijk had ik een maand later mijn geld nog niet terug, na 2 ( en een aantal e-mails en inspreken van zijn voice mail) maanden op mijn geld gewacht te hebben heb ik Corne uiteindelijk een e-mail gestuurd dat als het geld niet binnen 5 dagen op mijn rekening zou staan ik mijn rechtsbijstand verzekering zou inschakelen. Tot mijn verbazing stond het gled binnen 24 uur op mijn rekening. Dat was op 6 maart. Ik heb bij Corne een aantal keren besteld, maar dit was echt de laatste keer. Jammer , maar ik ben het lakse gedrag van Corne helemaal zat.

Bestellingen duren in de regel een stuk langer dan toegezegd.

Toegezegde levertijden kloppen niet ga er vanuit dat het altijd later wordt. Dit kan een paar dagen zijn, tot in mijn geval een paar maanden bij een terugbetaling.

Scorekaart voor cornevaniperen.nl