Belzaak.nl

ik kan niks anders zeggen dan dat ik een heerlijke shop ervaring heb gehad.

Ik bestel op zondag 4 maart, een e-ten X500 i.c.m. t-mobile relax150

krijg gelijk via de mail status update's.

wat wel een beetje vreemd was, was dat bij mijn bestelling stond dat het contract voor zondag 4 maart binnen moest zijn.
als ik op 4 maart bestel (zondags!) dan kan dat niet.
wel gelijk het contract op de post gedaan, en deze hebben ze dinsdag ontvangen (weer via e-mail status update gekregen)
nadat het contract goedgekeurd was (zelfde dag als ontvangen post) kreeg ik de telefoon opgestuurd, met de simkaart.

en het formulier voor mijn nummerportering was in een aparte envelop bijgevoegd.

wat ik hier jammer vond, is dat ze alleen rembours versturen (alles boven de 20€)
maargoed, dat is een keuze van het bedrijf, en een kwestie van persoonlijke voorkeur.

wat ik wel GEWELDIG vond, is dat het pakket met verhoogde aansprakelijk verzonden was, dit is het eerste bedrijf waar ik zo duidelijk op het pakket kon zien dat dit gebeurd was.

ook binnenin het pakket was de doos van de e-ten X500 goed beschermd door luchtzakken, en er kon dan ook absoluut niks mee gebeuren.

nog niet nodig gehad, en kan dus ook geen oordeel over vellen.

wel lijkt me dat dit ook geen probleem zou moeten opleveren, gezien de positieve ervaring.

Scorekaart voor Belzaak.nl