In mijn beoordeling hou ik onderstaande criteria maar even aan als leidraad!
De website is overzichtelijk en producten zijn goed te vinden, ook de zoekfunctie op de site werkt naar behoren. De informatie over de producten is duidelijke en er wordt ook goed aangegeven of iets origineel is of niet.
Over de technische kennis kan ik niet oordelen.
De site is makkelijk in gebruik, producten zijn eenvoudig aan het winkelmandje toe tevoegen.
Nadat ik m'n bestelling had geplaatst kreeg ik per email een bevestiging en gegevens van m'n bestelling. Daarop stond duidelijk wat ik had besteld en voor welke datum ik het geld overgemaakt zou moeten hebben. Tevens stond er ook de vervaldatum van de factuur op!
Er is alleen de mogelijkheid om vooruit te betalen.
Er worden status updates via email verstuurd.
Voor zover ik weet is de leverancier telefonisch bereikbaar, al heel wat voor een webshop. Zelf heb ik daar geen gebruik van gemaakt, ook niet van contact per email. Hier kan ik dus niet over oordelen.
De prijzen zijn goed te noemen, lager dan de meeste leveranciers en zoals hier op Tweakers zelf al aangegeven wordt ruim onder het landelijk gemiddelde.
Vervangend product? Geen idee, geen gebruik van gemaakt.
De levertijd zou 3-6 werkdagen duren, het heeft in totaal 3 werkdagen geduurt dus een vlotte levering.
Het product werd in nopjes follie per enveloppe verstuurd, leek mij goed genoeg toe.
Het pakketje is op het juiste adres afgeleverd. Er wordt geen gebruik gemaakt van Track& Trace of een vergelijkbaar systeem.
Het correcte product is geleverd
Hierover kan ik niet oordelen want heb hiervan (nog) geen gebruik gemaakt.