Mediashopping

Duidelijk en overzichtelijke website, alleen jammer dat je je gegevens niet meer kan aanpassen nadat je geregistreerd hebt.

Heb op dinsdag 27 februari om 17.30 het volgende besteld:

Platinum DVD-R 4,7GB 16x, Cakebox 100
Platinum DVD+R 4,7GB 16x, Cakebox 50
Platinum DVD+R 4,7GB 16x, Cakebox 100
CD/DVD map, 200 CD's/DVD's

En donderdagmiddag het pakket ontvangen. Heb direct na bestelling een bevestiging via de mail gehad en direct het geld overgemaakt.

Heb overigens geen verzendbevestiging ontvangen, maar dat kan aan mijn mailserver liggen aangezien de 2 berichten die ik wel van ze ontvangen heb (registratie bevestiging en order bevestiging) om een of andere reden in Thunderbird als :SPAM: gemarkeerd waren. Maar ik heb geen reden om aan te nemen dat dat Mediashopping daar zelf de oorzaak van is.

Ik ga hier in ieder geval (als de prijs zo laag blijft) vaker bestellen.

De producten zaten goed verpakt, alles onbeschadigd en snel binnen gekregen. Met als een presentje een extra dvd-r met "Bedankt voor uw bestelling" er op. Toch een leuk extraatje.

In plaats van 1 spindle van 100 stuks DVD+R heb ik er 2 van 50 gehad. Maar dat is qua opberging hier thuis misschien nog wel makkelijker.

Niet nodig gehad.

Scorekaart voor Mediashopping