Dhr. Wennmacher runt deze eenmanszaak met veel enthousiasme en kennis van zaken. Reacties op e-mails zijn snel en adequaat. De bestelling wordt netjes bevestigd. Omdat hij officieel dealer is van een aantal merken, worden vragen over producten van deze merken snel en vakkundig gegeven. Prijzen zijn niet de laagste van Nederland, maar goed geadviseerd en geholpen worden is mij meer waard dan 5 euro goedkoper elders.
Waarom geen "zeer goed"? Uiteindelijk heb ik bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling (alle onderdelen om een compleet systeem te bouwen). In mijn geval maakte dat niet zo heel veel uit, maar toch.... Het kwam uiteindelijk doordat de carnavalsvakantie er tussen kwam en ook DHL "was even de weg kwijt". Als goedmakertje kreeg ik kostenloos een upgrade van een 160GB naar een 250GB schijf.
Ondanks deze vertraging zal ik zeker weer bij PCdrome kopen.
Kan ik niet beoordelen daar ik mijn bestelling zelf heb opgehaald.
KlantenserviceThuisgekomen dacht ik het verkeerde moederbord te hebben (nieuwere revisie, met, dacht ik, geen on-board VGA). Snel even gebeld en Dhr. Wennmacher bood aan om het de volgende dag om te wisselen, waarbij hij het nog even bij mij thuis wilde komen afgeven. Hij stelde voor om het moederbord die avond gewoon te proberen en als het inderdaad niet het goede was, kon het gewoon geruild worden. Uiteindelijk bleek het allemaal gewoon te werken (VGA gewoon aanwezig) en was er verder geen actie nodig. Maar toch, de benadering van het "probleem" door Dhr. Wennmacher geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst, mocht er eens iets kapot gaan.