Importshop

Zondag een M3 DS Simply gekocht. De site is niet al te groot (weinig producten) dus verdwalen is niet echt mogelijk. Prijzen waren zover ik weet best redelijk, en de product informatie was ook in orde. Makkelijke registratie en weinig onduidelijkheden. Betalen kan niet via IDeal, iets wat ik in het begin best wel van baalde, best wel een minpuntje vind ik maar waarom ik die niet geef kom ik zo wel op. Nette bevestiging mailtjes en order tracking op de site. PLUS! een geweldig forum bij de site waarbij erg veel vragen opgelost worden en het dus erg makkelijk is om zelf ook even een vraag te stellen die door mensen dan beantwoord kan worden. Tevens ook handig om meer informatie op te zoeken over verschillende producten en welke het beste is. Erg handig dus!

Keurig op tijd ontvangen (Dinsdag de 20e). Zondag besteld, maandag kregen ze de order binnen en zagen ze mijn betaling, zelfde dag verzonden...dinsdag dus in huis. Pakketje zag er prima uit, nou kon de inhoud ook niet echt stuk gaan dus maakte ik me daar weinig over. Maar alles zag er prima uit, wel ga ik er van uit als er meer breekbare voorwerpen in de doos zouden zitten dat er meer goed verpakkingsmiddel in zat.

Eigenlijk hoort het niet helemaal bij aftersales, maar ik wil het toch even melden. Bij het bevestings mailtje dat het product verzonden is verstuurde importshop.nl mij ook wat extra informatie. Zo boden ze mij aan mocht ik nog vragen over het product hebben dat ik ze altijd nog kan mailen of het forum kan opzoeken. Tevens gaven ze me de website van het product waar ik nog wat informatie kan vinden over wat ik precies moet doen om het product aan de praat te krijgen. Erg netjes dat de winkel bij een product als dit erg behulpzaam is bij het gebruiken van het product terwijl dat niet hoeft.

Scorekaart voor Importshop