Goede overzichtelijke homepage met duidelijke productinformatie. Vragen werden supersnel beantwoord zowel per telefoon als per mail.
Vrijdag 9 februari om 10.02 gemaild voor een prijsopgaaf. Ik wilde namelijk 2 JVC camera's hebben. Om 10.54 al een reactie met een scherpe prijs. Tevens de mededeling dat alles wat ik wilde voorradig was!
Op nog enkele vragen van mijn kant werd per mail binnen 20 minuten gereageerd. Tevens telefonisch nog even contact gezocht en de order telefonisch en per mail bevestigd.
Nadat ik netjes per mail een factuur kreeg heb ik een screenshot verzonden van de betaling per mail. Binnen een half uur kreeg ik een melding dat de goederen dezelfde dag werden verzonden. Zaterdag 10 februari nam ik het complete pakket aan van de TPG chauffeur! Alles bij elkaar binnen 24 uur geleverd in een nette bruine stevige doos en goed verpakt.
Nette stevige doos met goed opvulmateriaal.
Snelle verzending.
Nadat het verzonden was heb ik nog gemaild met wat vragen over een bijbehorende tas voor de 2 toestellen. Ook hierop snel geantwoord en goed geinformeerd.
Verder nog geen gebruik gemaakt van aftersales zoals RMA oid.