Pc Deventer Computers

Zeer ontevreden over deze winkel, ongeschoold personeel dat zogenaamd verstand van zaken heeft.
Buitensporig dure prijzen en op de website staan trouwens incorrecte prijsvermeldingen en is qua uiterlijk ook niet bepaald een lust voor het oog.

Vanmiddag was ik even komen kijken voor een Rounded UV IDE kabel, daar moest is €18,-- voor ophoesten, bleek dat het niet eens op voorraad is. Toen viel mijn oog op een Cooler Master Musketeer II, geen prijzen bekend en ze konden hoe dan ook hun andere filiaal niet bereiken, na misschien wel een half uur hebben gewacht kregen ze eindelijk contact met de andere vestiging: kwam meneer doodleuk aanzetten met een prijs van €45. Uiteraard vervolgens geinformeerd naar de aanleiding om een product van €10,-- in de pricewatch (klik)zo bespottelijk duur te prijzen.

Diep verontwaardigd begonnen ze hun winkel te verdedigen: service en locatie schijnen dergelijke prijzen te rechtvaardigen. Ik vraag me echter af voor welke service ik betaal om in hun winkel 30 minuten lang te staan wortel schieten.

De andere klanten die wachtte werden ook op hun wenken bediend, mevrouw had er blijkbaar een broertje dood aan om in de winkel te staan. Stond op d'r gemak een hele lading dozen in het voorgedeelte van de winkel uit te pakken terwijl er toch een aantal mensen aan het wachten waren. Na minstens een kwartier kwam het in haar op om tegen de eerste aan de balie te melden dat haar collega druk bezig was aan het bellen (prijs informering), vervolgens groef ze verder in de dozen.

Scorekaart voor Pc Deventer Computers