Dit was mijn 2e bestelling bij elektroshop en ben wederom zeer tevreden. Al 2 maal een behoorlijke rits JungAS500 schakelmateriaal besteld. Ik ben ook elke keer getrakteerd op een mooi pakketje relatiegeschenkjes ( hobbymesje,pen,sticker). De 2! zakjes pepernoten die in november met mijn 1ste bestelling meekwamen vond ik helemaal top, een simpele maar zeer leuke attentie. Iets wat mij bij diverse andere webshops nog nooit is gebeurd ( het krijgen van attenties).
Simpele overzichtelijke website, werkt goed.
De beschrijvingen van produkten mogen van mij wel wat uitgebreider, er worden veel typecodes en afkortingen gebruikt, voor een proffessional handig. Voor een doorsnee consument is het makkelijker om gewoon een beschrijving in begrijpelijke tekst voorgeschoteld te krijgen.
Keurige bevestigingsmails en online orderstatus.
Alles is ook de 2e keer bestellen prima verlopen. Los e-mailcontact is bij mij nog niet nodig geweest.
De dozen zijn goed ingepakt en van binnen beschermd met 'wokkels' , aan de buitenkant waren beide bestellingen volledig omwikkeld met een flinke laag blauw plastic en een 'profi' factuurmapje erop geplakt.
Geen Track&Trace zover ik weet. Er werd gebruik gemaakt van een koeriersdienst, geen TPG.