Op de website van Ct-systemen is werkelijk alles voor je computer te bestellen. Het leveren van de spullen blijkt echter een probleem.
Op 4 Maart 2005 bestelde ik een Coolermaster 450W voeding voor de computer van mijn vriendin, samen met een Ronde IDE kabel van Recom.
De coolermaster bleek niet leverbaar te zijn, en werd omgezet naar een Tagan I-Xeye, een duurdere betere voeding. Op de dag van de verzending bleek echter toch nog een cooler master aanwezig te zijn, en ik kreeg deze dan ook opgestuurd.
De verzending zelf was goed, al bleek dat er geen Recom ronde ATA kabel bij zat, maar een goedkopere Akasa. Dat viel natuurlijk tegen, geen duurdere voeding, wel een goedkoper kabeltje. Na het sturen van een e-mailtje bleek dat deze was geleverd om het wachten te verkorten. Moeilijk doen over een euro leek me zinloos, en ik had in principe wat ik wilde hebben.
KlantenserviceEn dan begint de ellende pas echt. De voeding brand naar alle waarschijnlijkheid door. Een grote rookwolk is het gevolg. Ook druipt er een kleverige substantie uit, die op de videokaart lekt. Mijn vriendin besluit de voeding als RMA op te sturen, omdat er nog garantie op zit. Na een e-mailtje te hebben gestuurd over hoe de RMA opgestart moet worden, en hoe dit verder verloopt stuurt zij de voeding op 06-12-06 op. CT-systemen beloofd namelijk: "Zodra wij hebben geconstateerd dat het artikel defect is sturen wij u een nieuwe toe."
Na een aantal keer tevergeefs gebeld te hebben (er wordt gewoonweg niet opgenomen) stuurt ze op 29-12-06 een e-mailtje om te vragen wanneer ze haar nieuwe voeding eindelijk opgestuurd krijgt.
Als antwoord kreeg zij:
"Dit begin januari worden na alle feestdrukte."
Vandaag is het inmiddels 15 januari, en ze heeft nog steeds geen nieuwe voeding.
Waarom het zo lang duurt is mij niet helemaal duidelijk. De feestdrukte begint namelijk naar mijn weten niet halverwege December, om vervolgens to januari/ misschien wel februari te blijven duren.
Update:
Na telefonisch contact te hebben gehad met Ct-systemen, bleek dat ik gewoonweg pech heb gehad met de Feestdagen en RMA procedure bij Coolermaster. Uit Coulance krijg ik een nieuwe voeding opgestuurd. Uiteindelijk dus toch nog goed geholpen.
Lo3der,
U vergeet erbij te melden dat u de voeding naar het verkeerde adres hebt gestuurd en het daarom langer duurt.
Overigens hebben we nog geen mail van u mogen ontvangen omtrend deze RMA.
Graag ontvangen wij dan ook alsnog een mail zodat we ook deze RMA snel en vlot kunnen afhandelen zoals wij altijd doen.
Overigens hanteren wij een garantie termijn van 1 jaar en daar was uw voeding ruim overheen.
Uit coulance hebben wij uw RMA in behandeling genomen en betreuren het dan ook dat u zo negatief bent over onze service.
Best regards,
Richard Helfrich