Een erg overzichtelijke website. De producten waar ik naar op zoek was, kon ik heel makkelijk vinden. Wel kan me een aparte pagina met alle aanbiedingen maken, zodat de kopers makkelijk voordelig kunnen shoppen.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je netjes een mail met bevestiging. Helaas is er geen statusupdate via e-mail, maar ik vind het ook nit echt nodig als je cd's of dvd's besteld.
Jammer dat men niet zo snel op de e-mails reageert, maar het is ook wel te begrijpen als je heel veel bestellingen hebt.
Zes dagen na mijn bestelling had ik mijn dvd's in huis. Zes dagen vind ik ook niet erg lang aangezien ik mijn bestelling op 2 januari had geplaatst (net na al die nieuwjaarsdrukte).
De bestelling is zeer, maar dan ook zeer goed verpakt. Ik heb nog nooit gezien dat er een cakebox met dvd's in een omdoos met schuim werd verzonden. De doos was met plakband zeer goed dichtgeplakt en er waren 2 stevige plastic riempjes om gedaan.
Bovendien was ik heel erg verbaasd toen ik een extra dvd-rw in mijn doos zag liggen. En die had ik inderdaad niet besteld! Het is gewoon een cadeau van de Mediashopping dat zij erbij gedaan hebben. Dvd-rw's zijn natuurlijk niet zo duur, maar de aandacht die je van de Mediashopping als klant krijgt, is wel bijzonder. Hou het zo!
Hier weet ik gelukkig nog niets van. Hopelijk zal ik het ook niet nodig hebben.