Per e-mail enige correspondentie verricht, inclusief prijsonderhandeling, voor een compleet nieuw systeem ter waarde van ca. 5000 gulden. Daaruit rolde een m.i. goede deal.
Magna stelde een levertijd van ca. 4 dagen. Op de afgesproken dag nog even gebeld voor de zekerheid: bleek de processor nog niet gearriveerd. Ik had het netter gevonden als ik niet had hoeven te bellen, maar een berichtje van Magna had gekregen.
Nieuwe datum afgesproken. De processor was er nog niet, maar ik kreeg voorlopig een andere, lagere processor, zodat ik er mee aan de slag kon.
Na twee dagen was de processor er wel. Ik moest toch nog terug wegens hardwareproblemen. Magna verving de CD-speler en alle problemen waren inderdaad verholpen. PC werkt nu goed.
Een CD met keyboarddriver ontbrak nog. Die werd, zoals beloofd, nagestuurd (weliswaar pas na enkele weken, maar toch).
Al met al een computerzaak die de goede spullen levert tegen zeer redelijke prijs, maar waarvan de communicatie onvoldoende is.
Als je weet wat je wilt hebben en enig geduld hebt, kun je hier goed terecht. De "7" voor algemene indruk is relatief hoog, maar dat komt door de goede initiele e-mailafhandeling en het oplossen van de hardwareproblemen zonder enig gezeur.