Dit is mijn tweede shopsurvey over mediashopping omdat ik in mijn vorige survey ten onrechte te negatief heb uitgelaten over mediashopping.
Waar het wel aan schort is de gebrekkige communicatie met hun klanten.
Dat zij het produkt wat ik bestelde niet op voorraad hadden zal ik hun niet aanrekenen (alhoewel bij een goede bedrijfsvoering het anticiperen op voldoende voorraad wel een vereiste is). Als ze dat echter direct hadden gemeld en mij de optie zouden geven om het geld eventueel teruggestort te krijgen zouden ze mij op die manier vertrouwen genoeg geven om ervoor te kiezen te wachten tot het produkt weer is te leveren. Per slot van rekening zijn ze zeer goedkoop.
Al met al denk ik dat de combinatie van het tijdstip (kerst/nieuwjaar), onvoldoende voorraad en het feit dat het mijn eerste(!) bestelling is bij mediashopping ongelukkig viel zodat mijn eerste survey zeer negatief was. En dat wil ik bij deze rechtzetten.
De verzending is goed te noemen. Verpakking is degelijk. Klein minpuntje is het verzendbedrijf waar ze gebruik van maken (DPD).
Bij afwezigheid zou TPG het pakket afgeven bij de plaatselijke postagentschap waar ik het de volgende dag kan afhalen.
Ik was nu min of meer verplicht om voor DPD thuis te blijven om het pakket de volgende poging alsnog in ontvangst te nemen. (Ze waren er overigens vroeg bij: vóór 10 uur)
Na aanvankelijk gebrekkige communicatie (veroorzaakt door de periode kerst/nieuwjaar misschien?) pakte mediashopping de draad weer voortvarend op en zorgde ervoor dat de bestelling dit keer naar volle tevredenheid werd afgerond.
Een volgende bestelling bij mediashopping zal ik nu zeker weer overwegen.