Je moet je eerst aanmelden. Als je hier een fout maakt kun je je gegevens niet meer wijzigen. Ik had een fout gemaakt en heb toen maar op een ander email adres nog een aanmelding gedaan.
Als je een bestelling hebt gedaan krijg je direct een automatische mail met je bestelling. Heb gekozen voor vooruit betalen.
Daarna hoor je niets meer. Heb toen meerdere mails gestuurd. Op alle mails werd na een week opeens gereageerd.
Later kreeg ik een mail dat de betaling was ontvangen (23 december 2006). Ze hadden mijn bestelling niet op voorraad maar dat zou na de kerst komen en zou het gelijk opgestuurd worden.(50 x platinum DVD+R).
Daarna niets meer gehoord. Heb gebeld, maar kreeg toen iemand aan de telefoon die niets met het bedrijf te maken had en die zei dat ik smiddags terug moest bellen. Dat gedaan en toen nam er weer een ander op en die vertelde dat er niemand aanwezig was en dat ik in het weekend maar weer moest proberen.
Telefoonisch contact gaat dus moeizaam, alsmede de email contacten.
Heb gister 3 januari 2007 maar weer eens gebeld en kreeg gelijk iemand aan de telefoon. Deze melde mij dat er iets mis was gegaan bij de verzending mede omdat er dus feestdagen tussen zaten (kerst en oud en nieuw). Ze melde mij dat ik vandaag (4 jan 2007) mijn spullen kon verwachten, en gelukkig heb ik vandaag ook alles gekregen.
Later op de dag (3 jan 2007) kreeg ik nog 2 emails die beide een heel ander verhaal bevatten. De eerste mail melde ze mij dat mijn order op 29 december 2006 was verzonden.
In de andere mail melde ze mij dat mijn bestelling 3 januari 2007 was verzonden.
Dit vond ik nogal tegenstrijdig.
Maar gelukkig is alles nog goed gekomen en heb ik een cd-r er bij gekregen met excuses voor de lange levertijd.
Kortom wel netjes gedaan!
Jammer dat het niet vanaf het begin af aan wat duidelijker kon. Je moet er echt om vragen om antwoord te krijgen.
De uiteindelijke verzending ging zeer goed. Kreeg een tracking nummer dus ik kon mijn bestelling volgen.
Het duurde lang maar ik heb het.