Overzichtelijk website. Het menu bevalt uitstekend. Je kunt precies bepalen hoeveel je wilt zien. Bijvoorbeeld voor DVD+R kiezen, dan de snelheid hiervan etc, dan kun je als laatste nog voor alleen een bepaald merk kiezen.
VerzendingOmdat het vlak voor kerst was (donderdag 21 december), was ik reeds langs diverse online shops gesurft. Geen melding te vinden over levertijden, dan doorsurfen.
Bij DVDR Store stond rechts bovenaan de pagina in de rubriek Nieuws een link "Actuele levertijd". Geklikt en daar stond :
Dus ik heb gelijk besteld en met PayPal (credit card) betaald :Actuele levertijd donderdag 01 januari 2009
Ook tijdens de feestdagen zullen we er zorg voor dragen dat uw order binnen 3 werkdagen verzonden is.
De actuele levertijd is binnen 2 werkdagen verzonden (dinsdag t/m zaterdag)
Alle orders die voor 22-12 12.00 bij ons binnen waren (rembours) of ontvangen op onze bankrekening zijn voor de kerst verwerkt. Als alles goed gaat heeft u zaterdag 23-12 uw bestelling binnen.
Orders na 22-12 12.00 zullen voor het eerst op 29 december bezorgt worden.
2 x 50-pack Verbatim DVD+R 16x
1 x dry/wet CD Lens cleaner kit.
Er kwam een bericht dat er een bevestiging per email verstuurd was. Dus niet! Een half uur gewacht. Ik dacht van, dat heb ik weer.
De volgende dag op het werk, rond 14:00 uur de status gecontroleerd. Die was veranderd in verzonden. Bij thuiskomst had ik wel een email ontvangen dat de bestelling de status verzonden had gekregen, maar die eerste email heb ik dus nooit ontvangen.
Vanmiddag (zaterdag 23 december om 12:30) werd het pakketje afgeleverd door Selekt Vracht. Keurig verpakt en alles heel. Gelukkig!
Dat is trouwens dus maar anderhalve dag levertijd geweest.
De redenen dat ik geen zeer goed bij beoordeling heb gekozen, is dat er geen Track & Trace mogelijkheid is en omdat die eerste email nooit ontvangen is door mij.
Ik zal deze shop zeker in overweging nemen bij mijn volgende bestelling. Klantenservice
Bij deze shop nog geen ervaring mee gehad.
De mail wordt aangemaakt door de shop en direct verstuurd. Om een of andere gekke rede komen sommige mails niet aan, het vermoede is dat het te maken heeft met spam filters en de gigantische stapels spam wat verzonden wordt.
Om dit zo veel mogelijk te voorkomen is onze mail opgemaakt in platte tekst en geen html, echter gebeurt het nog steeds dat ze ergens tegen gehouden worden.
We betreuren dit erg maar weten niet wat er verder aangedaan kan worden. Als iemand ideeën heeft horen we het graag. dan kunnen we dit laatste stukje ook verbeteren.
Aan track and trace wordt hart gewerkt, Selektvracht heeft dit niet en daarom zijn wij hem aan het maken met de gegevens die wij terug krijgen van Selektvracht.