Computerwebstore

Met de pricewatch gezocht naar de HP Officejet 7310. Computerwebstore was zo'n €60 (!) goedkoper dan de een-na-goedkoopste webwinkel. Helaas waren er geen recente (<6 mnd) shopsurveys, maar gezien de goede ervaringen in de oudere recensies toch maar de stap genomen deze all-in-one hier te bestellen.
De website is wat minder overzichtelijk dan die van de bekendere webwinkels (er is bijvoorbeeld geen sorteermogelijkheid), maar door het kleinere assortiment blijft hetgeen je zoekt eenvoudig te vinden.
Productinformatie komt voornamelijk copy-paste van de fabrikant en helaas kon de (zeer vriendelijke!) meneer aan de telefoon mij niet veel verder helpen met mijn vraag (waarop ik het antwoord eigenlijk al wist). Advies: "Bel HP". Omdat het antwoord op mijn vraag ook op de website van HP niet eenvoudig te vinden is, is dit ze echter niet al te zwaar aan te rekenen, ook omdat de meneer verder wel zijn best deed mijn (andere) vragen te beantwoorden.
Bestellen via de website en betalen met iDEAL ging prima, binnen enkele minuten een factuur ontvangen (+/- 12:30 uur). Helaas geen bevestiging van de winkel ontvangen dat zij de betaling binnen hadden.
Daarom om 15:50 nog even gebeld (16:00 was de uiterlijke verzendtijd). Te woord gestaan door een uiterst vriendelijke/enthousiaste dame (bleek te komen doordat ze net mijn bestelling had ingepakt en dus m'n naam direct herkende). Enfin, pakket werd inderdaad die dag verstuurd (donderdag). Track&trace code zou me nog toegezonden worden (16:30 ontvangen).

Bestelling werd volgende dag (vrijdag) bezorgd. Verpakking was ik wat minder enthousiast over: dit bestond alleen uit de doos van de all-in-one (enkellaags karton) met daaromheen zwarte folie gewikkeld. Op zich was het wel voldoende (de printer zelf zat goed verpakt in zijn doos) en door het formaat doos zal er niet zo snel mee gesmeten worden, maar meer verpakking is m.i. meestal beter. Misschien dat ze voor kleinere artikelen wel geschikte dozen hebben...

Uiteindelijk dus een positief oordeel over deze winkel en ik zou een volgende keer zeker weer hier bestellen (mits ze (een van de) goedkoopsten zijn, natuurlijk)

Scorekaart voor Computerwebstore