Ik wil inkt

Ik bestel nu sinds een maand of 8 inkt bij Ik wil inkt. Onze school is al langer klant. het bevalt me erg goed. De prijs is scherper dan in iedere willekeurige winkel die ik ken. Daarnaast is het contact met Jimmy erg goed. Ik merk dat de zaak steeds groter wordt en dat ik soms ook met andere mensen te maken krijg, maar ik kan zeggen dat de klantvriendelijkheid, service en meedenkgehalte erg sterke punten zijn van Ik wil inkt. Dat zaken als bon, garantie en verpakking in orde zijn vind ik niet meer dan normaal. Ik kan ze iedereen aanraden.

Ik bestel nu al geruime tijd bij Ik wil inkt en iedere keer wordt ik even netjes gebeld voordat het bezorgd wordt. Eenmaal is de bestelling wegens drukte per post verstuurd en toen kreeg ik alles keurig in een tpg doosje verpakt thuis gestuurd. Geen kans op beschadiging en dat vind ik toch een stuk beter dan inktpatronen in een envelop (en dat heb ik bij andere winkels wel eens meegemaakt).
Levering heeft bij mij nog nooit langer dan een dag geduurd. Mogelijk omdat ik in de buurt woon, maar in ieder geval voor mij ruim op tijd.

Eigenlijk nog nooit nodig gehad. Onze school besteld al geruime tijd inkt via Ik wil inkt en ik nu sinds een maand of 8. Ik heb echter nog nooit aftersales nodig gehad. De produkten werken altijd uitstekend en doen wat ze doen moeten.

Scorekaart voor Ik wil inkt