Harddata Systems B.V.

Dit is de 2e keer dat ik hier iets post over harddata. Op het eerste gezicht lijkt het een doorsnee computerzaak. En erg goedkoop

Zoals je kan zien was ik al niet te spreken over de aftersales maar nu heb ik een reden om maar eens een survey met beoordeling in te sturen.

Ik had dus een maxtor 250 gb harde schijf van 2 jaar oud die was doorgebrand. (chippies op de schijf waren zelfs gesmolten). Ik de bon gepakt, staat erop: 3 jaar garantie. Mooi niet dus. Hij wilde me zelfs na lang zeiken en overleg met z'n baas geen garantie geven omdat het gesmolten chippie zogenaamd fysieke schade was en dat viel niet onder de garantie. |:(

Harddata is cheap als je producten het doen maar als er iets mis is is het waardeloze zaak. Ik koop hier echt NOOIT meer iets!! :r

Oh ja nog iets vergeten: Toen ik kwam klagen en in de clinch lag met die medewerker van de technische dienst ging hij snel opeens eerst andere klanten helpen voor hij verder ging met mij. Natuurlijk omdat hij niet aan die klanten wil laten zien dat hij totaal geen service aan mij gaf. Schofterige zaak. Blijf erbij weg!

Scorekaart voor Harddata Systems B.V.