2 november jl. had ik een bestelling geplaatst bij Foto Konijnenberg voor een D50 kit met Lowepro rugzak. De levertijd was onbekend, maar er werd gezegd dat op grond van ervaringen de levering 2 weken kon duren.
Daar had ik geen problemen mee, maar toen ik 16 november vroeg hoe de levering ervoor stond, werd geantwoord dat het nog 2 tot 3 weken kon duren. Dat vond ik te veel, en heb de bestelling geannuleerd.
Toen de annulering was bevestigd heb ik gelijk bij digi2u de bestelling geplaatst. Helaas moet dit via email, en is de site ook niet zo overzichtelijk. Echter is het emailverkeer klasse.
Toen het geld teruggestort was van Konijnenberg (de dag erop) heb ik het geld naar digi2u overgemaakt. Daarnaast hadden ze de Sigma 70-300APO lens zeer voordelig, dus die heb ik er gelijk bijgekocht.
Digi2u had het pakket ook diezelfde vrijdag al opgestuurd en ik kreeg het die maandag aan huis bezorgd.
De verpakking was goed, in een grote doos. Netjes aangetekend verstuurd en alles goed verpakt.
Wel wat rommel aan reclamefolders van de Combi fotozaak (verzekering en standaard folders) maar dat mocht de pret van de nieuwe aanwinst niet drukken.