ASCI Technologies

Filiaal Assen,

Ik ben meerdere malen bij de heren van Asci langs geweest ivm een niet werkende pc.
De leverancier vind ik uiterst slecht, het is triest om 2 maanden op een goed werkende videokaart te wachten.
De prijzen zijn over het algemeen hoog, en al helemaal ivm de levertijd, sommige producten hebben ze niet, laat staan dat ze weten van het bestaansrecht.

hier heb ik verder geen ervaring mee.

De aftersales zijn gewoon diep triest, en dan meen ik echt diep triest. Ik ben hier nu al 4x geweest ivm een niet werkende pc, probleem was dat hij niet wilde opstarten. Ze hebben een week over het nakijken gedaan, en zijn tot de conclusie gekomen dat het moederbord mogelijk defect was. Deze werd opgestuurd naar msi, en kregen twee week later een nieuw exemplaar, het feit dat ze nog is een week extra er over doen om dat moederbord in te bouwen is verreweg van goed. Nou allemaal leuk en aardig die koffiebonen in die winkel, maar verstand van computers hebben ze in de verste verte niet. Ik ben dus vele keren op en neer geweest met mijn pc doordat hij niet goed werkte. Bij de laatste ontmoeting sloeg echt een stop door bij mij. Ik liep een zeker maandag middag die winkel binnen, wat bleek nou mijn pc stond nog keurig netjes bij de toonbank, hij werd gewoon als bijzet tafeltje gebruikt door klanten, en dit met een Coolermaster Stacker 810. Ze hadden mij vrijdag middag beloofd die pc naar achter te slepen, wat dus niet gebeurd is. Nou er word dus controle uitgevoerd onder mijn neus, komen ze tot de conclusie dat de cpu of onze stroomvoorziening thuis neit goed werkt, zijn ze nou helemaal...
Wat ik nog erger vond is dat ze die processor niet naar intel konden op sturen omdat mijn windows nog niet geactiveerd was, ik heb een orginele Home editie, en zij kregen hem niet geactieveerd, dus probeer de eigenaar mij een nieuwe windows van 110 euro aan te smeren. Dit slaat echt nergens op, ik heb mijn pc dus mooi meegenomen naar huis, en kom erachter dat er 1 deuk in een frontje zit en dat ze een paar mooie coolermaster schroeven hebben vervangen voor hun eigen goedkoper schroefjes.

M.a.w. Ik ben diep telerugesteld in deze zaak, van mijn part sluiten ze hem, begin toch een wereldwinkel, je moet immers doen waar je verstand van hebt.

Scorekaart voor ASCI Technologies