Bij Telecomadvies maandagochtend een bestelling geplaatst van een Orange abonnement in combinatie met een toestel. De verzendkosten per KOERIER waren gratis. Op een tweetal vragen van mij per e-mail werd binnen een paar minuten gereageerd.
De website is qua ontwerp niet echt modern, maar de informatie is correct en de acties zijn gemakkelijk te terug te vinden. Een gemiste kans is het vermelden van de aftersales-procedure, want daar heeft Telecomadvies een heel duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere online shops.
Afgezien van de scherpe prijzen (van met name losse toestellen) van Telecomadvies ben ik zeer tevreden over het bestelproces en de aftersales.
De bestelling op de site werd per e-mail bevestigd. Aan het eind van de dag nam een vriendelijke medewerker van het koeriersbedrijf contact met mij op over de bezorging de volgende werkdag. Aangezien ik niet opnam werd gelijk een e-mail naar mij verstuurd met een terugbelnummer. Ik heb het koeriersbedrijf daarna terugbeld. Met de haar afgesproken dat de koerier mij zou bellen 10 minuten voor bezorging op het huisadres. Dit werd weer bevestigd per e-mail. Op www.aflevertijd.nl was de aflevertijd (tijdspanne van 3 uur) na 21:00u op te zoeken.
Een dag later op dinsdagochtend nam de koerier contact met mij op 10 minuten voor bezorging en heeft het contract afgewerkt. Er werden foto's gemaakt van mijn identiteitspapieren en ik moest 1 cent pinnen. Heel goed, want dit voorkomt fraude.
Telecomadvies is een dochter van Belcompany. De aftersales worden verzorgd door de filialen van Belcompany in de stad. M.a.w. de scherpe prijzen van internet en de service van een normale winkel! Ik kan dus voor een eventuele reparatie gewoon bij Belcompany binnen lopen en hoef niet naar een postkantoor.