TC Shop

Na bestelling ontvang ik een orderbevestiging met de verwachtte bedragen, even later een factuur. Het te betalen bedrag op de factuur is echter hoger.

Als ik dat meld, krijg ik een pluim voor het feit dat ik het verschil opmerkte (letterlijk: "De meeste mensen merken dit niet op, maar u wel. Mijn complimenten voor uw scherpheid!") ...
Desondanks, zelfs na aandringen, blijft men er echter bij dat ik het bedrag te betalen heb zoals op de factuur.

Ik besluit toch door te gaan met de bestelling: het verschil gaat om een relatief (!) klein bedrag, het product is in andere winkels niet/moeilijk te krijgen ...

Wat ik in deze kwestie ook niet mooi vind is dat men enerzijds toegeeft dat er reeds vele mensen meer betaalden dan wat in de orderbevestiging stond (ik nu dus ook), en dat ik anderzijds absoluut nergens hun intentie bespeur om die fout niet meer te maken.

Goede en informerende website. Er staan technotes klaar die je wat kunnen helpen bij de fijnafstelling van hun producten.

Goed en makkelijk contact via telefoon en mail binnen de kantooruren.

Ik ontvang status-mails bij ontvangst betaling en op het moment dat de bestelling bij hun de deur uitgaat. Dat loopt erg vlot.

Een status-mail drukte de verwachting uit dat ik de bestelling reeds de volgende dag zou ontvangen. Omdat ik buiten Nederland woon vermoedde ik al dat dat te rooskleurig nieuws was. De bestelling arriveerde 2 dagen na de status-mail (bij de buurman, ik was niet thuis op het moment van levering): vind ik toch zeer snel.

Er werd gebruik gemaakt van Track&Trace maar ik had niet de tijd en de nood om het uit te testen.

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat uw order vlot is verlopen. Ik hoop dat de apparatuur goed bevalt. Uw kritiekpunt ten aanzien van de btw-berekening over de verzendkosten bij intracommunautaire levering zullen we ter harte nemen. Ondanks het feit dat dit inderdaad een relatief erg klein verschil betreft, mag uit worden gegaan van een correcte onderbouwing. Daar waar nodig zal dit (beter) worden vermeld cq. aangepast.

Robert Tijdhof
TC Shop