Verkoop.net

Bij Verkoop.net was volgens pricewatch de Sony DSLR-A100 Kit (10.2MP, 18-70mm, f/3.5- 5.6, 75-300mm f/4.5-5.6) het voordeligste. Volgens hun website was deze kit ook direct leverbaar. Gezien mijn slechte ervaringen met de voorraadstatus van andere webshops, stuurde ik hun een mailtje of de camera ook echt op voorraad was en wanneer ik hem in huis kon hebben. En het belangrijkste: of er bij de camera de originele lenzen meegeleverd werden. Het antwoord was kort maar duidelijk. Ja, we hebben de camera op voorraad en u kunt hem na het plaatsen van uw bestelling via onze website voor half vier vanmiddag vanaf vijf uur reeds afhalen, morgen onder rembours laten bezorgen, of wij verzenden na ontvangst van uw betaling. En dat dit uiteraard de originele kit was zoals door Sony geleverd. Ik heb snel de bestelling via de website geplaatst en direct na ontvangst van de orderbevestiging het geld overgemaakt.

's Middags rond vier uur kreeg ik een melding dat mijn betaling ontvangen was en dat mijn bestelling afgehandeld werd. De volgende dag ontving ik mijn bestelling, netjes verpakt in een degelijke doos

Een mailtje van mij over bijpassend geheugen werd ook direct correct beantwoord. Uiteraard heb ik dat geheugen toen ook bij verkoop.net besteld. (Dat had ik natuurlijk beter direct met de bestelling van de camera kunnen doen i.v.m. de verzendkosten).

Scorekaart voor Verkoop.net