Ik bestelde 4 inktpatronen voor een Epson-printermet vooruitbetaling via de bank. Kreeg weliswaar geen opdrachtbevestiging maar de bestelling werd 2 dagen later al afgeleverd.
Omdat er wat problemen waren bij de installatie, zocht ik telef. contact. Op beide tel.nummers geen gehoor. Toen een mailtje gestuurd en prompt daarna werd ik gebeld.
Ik werd uiterst correct en vriendelijk te woord gestaan. Zie verder onder Aftersales
Snelle afhandeling en keurig verpakt.
KlantenserviceMijn klacht betrof met name het feit dat de zwarte patroon direct bij installatie voor een kwart niet gevuld bleek te zijn en dat er streperige afdrukken kwamen. Na advies tot uitvoeren van een printkoppenreiniging waren ook de andere patronen vrij ver leeg. In enkele prettige tel. gesprekken werd -zonder aandringen van mijn kant- de verzekering gegeven dat, als het niet goed kwam een nieuwe set werd opgestuurd of het geld geretourneerd.
De kwaliteit van de afdrukken was in tweede instantie prima. Bleef over het probleem van de niet geheel afgevulde patroon.
De volgende dag al werd een pakket bezorgd met een nieuwe set patronen waarbij zelfs een exta zwarte. Klasse service !