Digi2u

De website is wel overzichtelijk, het mist alleen de nodige informatie per product. En het kleurgebruik van de product rijen was mij een beetje onduidelijk. Beschikbaarheid van producten was niet te vinden. Ik heb ze daarom dus gemaild, ze reageerden wel, maar het leek of ze dit maar eenmaal per dag deden (meestal rond het middaguur) Dus als ik antwoord wilde moest ik bijna een gehele dag wachten. Na het heen en weer gemail over accesoires en beschikbaarheid bestelde ik een Nikon d50 body.

Toen ik mijn eerste bestelling plaatste, kreeg ik de volgende dag een mailtje dat zodra ik betaald zou hebben de nikon verstuurd zou worden. Terwijl ik overduidelijk 'onder rembours' had getypt (bestellingen gaat via de mail, geen webshop oid).
De volgende dag maar gebeld en bleek dat mijn pakketje klaar stond om verzonden te worden. Alleen hier had ik dus niets over geweten als ik niet gebeld had ...

Het juist product is (gelukkig) geleverd, alleen ik kreeg in een (kort) mailtje een track&trace nummer dat niet klopte... Beetje lastig om dan te achterhalen wanneer ik hem thuis kon verwachten. Maar vrijdag middag besteld en maandag had ik hem thuis. Alles was stevig verpakt met goede bescherming erin.

(nog) geen gebruik gemaakt v/d aftersales

Scorekaart voor Digi2u