WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

DVDRStore

Heb hier al meerdere malen naar tevredenheid besteld, de website is duidelijk en overzichtelijk en kon makelijk mijn keuze maken. Ik vindt hun prijzen goed en de verzendkosten vallen ook enorm mee. Wat ik erg goed vindt is dat de verzendkosten zeer eenvoudig te vinden waren, en niet weg gestopt wat meestal het geval is

Op maandagavond besteld en kreeg gelijk een mailtje met de betaalgegevens, gelijk het geld naar ze overgemaakt op hun Nederlandse bankrekening nummer (scheelt toch weer) . De volgende ochtend een mail gekregen dat het verzonden was. Woensdag middag stond Selektvracht aan de deur, niets op aan te merken, gewoon goed.

De goederen zaten goed en stevig verpakt met handige luchtzakjes als opvulling en bescherming wat een stuk minder afval is en das wel handige met mijn kleine kliko. Wat me opviel is dat de doos dvd dozen niet eens beschadigd was, voorheen had ik wel eens schade toen men met TPG verstuurde. Het werd altijd wel opgelost maar toch rompslomp waar ik niet op zat te wachten

Had voor het eerst 16 speed schijven besteld van Ritek, echter de beloofde 16 speed werdt niet gehaald, ik kwam niet hoger dan dan 4 speed. Heb een mailtje gestuurd rondt een uur of 8 in de avond en kreeg 15 minuten later het advies om de firmware te updaten in mijn brander. Ook mailde ze een link naar hun forum waar op stond wat firmware is. Kan niet zegen dat ik zeer tevreden ben, blijf hier zeker kopen

Scorekaart voor DVDRStore