Ik zocht een Pioneer AV696 DVD speler in het zwart. Via diverse vergelijkingssites bij TQS terecht gekomen. De site valt al meteen op door het merk aanbod. Je merkt meteen dat je hier niet bij een internet dozenschuiver zit, maar bij een bedrijf dat alleen het beste wil leveren. Alles is netjes onderverdeeld zodat je goed kan vinden wat je zoekt. Alleen maar top A-merken. Even gemaild wat de levertijd was. Snel antwoord via de mail. Dit zou 5-8 dagen zijn. Ondanks dat ik de speler snel nodig had toch maar besteld. Daarna vlot een bevestiging en mailtje met betaalgegevens. Direct betaald en dan wachten maar.
Ze zijn wellicht niet de allergoedkoopste, maar hun passie straalt er duidelijk van af. En voor goede service wil ik best wat extra betalen.
9/8 kreeg ik een tot m'n verbazing een mailtje dat de speler verstuurd was en 10/8 lag ie in de brievenbus. Speler was goed verpakt in neutraal zwart plastic. De factuur zat op de doos. Prima. Er zat ook een track&trace code op. Deze was helaas niet vermeld in het mailtje. Ofwel : echt perfect. Veel sneller geleverd dan gedacht. Beter kan niet.