10-07-2006 : Telefoon ( Qtek 9100 ) incl abbonement besteld bij deze winkel, gelijk een mailtje gehad met daarin het contract voor het abbonement wat ik uit moest printen, invullen en opsturen, dit heb ik dezelfde dag nog gedaan.
12-07-2006 : het contract is ontvangen, ik werd hier doormiddel van een korte email van op de hoogte gehouden, de bestelling word verder in behandeling genomen. even later krijg ik een e-mail dat door de enorme populariteit van dit toestel deze momenteel niet leverbaar is. ik had gelijk een email gestuurd over wat de levertijd was, zij wisten dit niet want het lag aan de leverancier. toen zelf een mail gestuurd naar support@Qtek, hun wisten te melden dat eind van de week er een nieuwe lading verscheept werd.
17-07-2006 : het pakket ( simkaart + telefoon ) is opgestuurd met de TPG, en ik krijg een track&trace code.
20-07-2006 : nadat mijn pakket al 3 dagen geen activiteit meer heeft vertoont bij track&trace een mailtje gestuurd naar rinkel, hun meldden mij dat er een storing is bij de tpg en dat het pakket daardoor waarschijnlijk ergenst is blijven liggen.
26-07-2006 : nog steeds lag het pakket in distributiecentrum dordrecht, dus ik de TPG gebeld, zij wisten niks over een storing ( wat rinkel mij had gemeld ) en vertelde mij dat via de verzender een onderzoek ingesteld moets worden door de bedrijfsrecherce van de TPG.
27-07-2006 : dit verhaal gemeld aan rinkel, ze zouden contact opnemen met de TPG.
01-08-2006 : eindelijk is het onderzoek begonnen bij de tpg, ik krijg echter pas een andere telefoon toegestuurd als het onderzoek is afgerond.
03-08-2006 : TPG verklaart het pakket ook als zoekgeraakt ( bedoelen natuurlijk gestolen ). RInkel zou de nieuwe telefoon opsturen, en van orange zou ik een nieuwe simkaart thuisgestuurd krijgen. tevens kreeg ik weer een nieuwe track&trace code ( die niet werkte )
04-08-2006 : nieuwe telefoon binnen + de nieuwe simkaart van orange, ik deze activeren. orange zegt dat er met de aanvrager van de nieuwe simkaart ( rinkel dus ) is afgesproken dat dit 25,- administratiekosten zou worden, hier heeft rinkel niks van gemeld. uit coulance heeft orange ( toppie ! ) deze wel kwijt gescholden.
ik heb mijn telefoon en abbo dus binnen, maar contact met de winkel verloopt gewoon onder de middelmaat, je moet zelf vaak er achter aan zitten, op mails word soms helemaal niet gereageerd en telefonisch zijn ze ook vaak afwezig ( word gewoon niet opgenomen ).
ik geef vooralsnog het voordeel van de twijfel aan deze winkel, en geef ze voor algemeen een voldoende... ik hoop ook voor de mensen bij rinkel dat dit een eenmalig incident was.
zeer slecht kon ik helaas niet kiezen, maar verzenden met de tpg ( die toevallig alleen maar dure pakketten "kwijt" raakt ) is not done bij zulke dure bestellingen, dan betaal ik liever wat extra voor verzending met DHL of UPS.
Klantenservicenog niet echt mee te maken gehad, maar omdat contact krijgen met rinkel niet zo heel gemakkelijk gaat hoop ik dat dit ook zo blijft.