CSDelft

Helaas is het nog niet mogelijk om rechtstreeks via de website te bestellen, ik moest een mailtje sturen. Daar werd binnen 24 uur op gereageerd met een orderbevestiging. Door informatie van andere webshops waaruit bleek dat het betreffende product (Coolermaster Aerogate II) niet meer leverbaar was, besloot ik om de order te annuleren en een vergelijkbaar product te gaan zoeken. Ik kreeg vrij snel antwoord dat deze shop in tegenstelling tot normale shops eerst controleert of iets leverbaar is voor daadwerkelijk een orderbevestiging verstuurd word. In reactie daarop besloot ik alsnog de bestelling te handhaven.

Het product werd zeer snel verzonden, binnen twaalf uur nadat ik een definitieve bevestiging had gegeven. Dit was echter op een zaterdag, waardoor de verwerking bij TPG niet snel ging. Uiteindelijk ontvind ik het product enkele dagen later. Ik had al een mailtje gestuurd om te vragen waar de bestelling bleef en ik kreeg binnen 10(!) minuten antwoord. Zeer snel afgehandeld dus, uiteindelijk kreeg ik het product dezelfde dag nog.

Scorekaart voor CSDelft