CSN Computers

Ik heb het al meer voorbij zien komen in deze shopsurvey, maar het lijken 2e hands / refurbished spullen die vanuit deze zaak worden verzonden.

Ik had een MSI 865PE Neo2-V moederbord besteld. De doos die bij het moederbord zat was al oud (een van de eerdere, latere versies hadden mooiere opdruk), de handleiding ontbrak, het moederbord zag er gebruikt uit (kijkent naar de mountingholes), het stuk karton dat in de doos zat om de extra's van het moederbord te scheiden was van een MSI KT4 Ultra moederbord.

Het moederbord functioneerd wel gewoon en ik heb het te hard nodig om er problemen over te gaan maken, maar dit was mijn eerste en laatste bestelling bij deze shop. Sommige shops zijn dan iets duurder, maar je bent wel verzekerd van nieuwe spullen.

Het product werd netjes woensdag (maandagavond besteld en betaald) door de postbode aangeboden. De verpakking van het pakket was een beetje triest. Er is gewoon een beetje kartonfolie rond het moederbord gewikkeld en dat was voor de shop voldoende om het te versturen. Het is gewoon met de TPG verzonden naar me, met daarbij een T&T code.

Scorekaart voor CSN Computers