Had nieuwe cartridges nodig voor een Canon i865 printer en kwam voor de goedkoopste compatible cartidge bij OSFL uit.
De site is overzichtelijk ingedeeld, je kiest eerst aan de linkerkant het merk, daarna soort apparaat, serie en type (i865 in dit geval).
Helaas stonden bij de cartidges voor mijn printer niet alle benodigde kleuren.
Deze printer gebruikt 2 verschillende zwart, en er stond er maar 1.
Dit was snel opgelost omdat ik weet dat de oudere i850 dezelfde gebruikt en daar stond de 2de zwart wel bij.
Nadeel van de site vind ik dat er geen `verder met winkelen` of iets dergelijks functie is als je besteld.
Dus als je 1 type besteld hebt moet je weer helemaal naar het hoofdmenu, weer naar het merk, soort, serie en type om een andere cartridge bij te bestellen.
Dus als je meerdere verschillende wilt bestellen ben je wel even bezig.
Nadat ik (s`avonds) 26 Juni besteld had kreeg ik meteen een automatische bevestiging per mail waarin stond dat ik nog nader bericht kreeg over de orderstatus.
Overmaken kon nog niet aangezien nergens op de site of in de mail rekeninggegevens te vinden zijn.
Deze kreeg ik de volgende dag in een andere mail.
Hierna (op 27 Juni dus) maar meteen het geld overgemaakt.
De volgende dag kreeg ik een mail waarin stond dat de bestelling afgehandeld en verzonden was.
29 Juni kreeg ik dus het pakje thuis.
De factuur met bestelnr, eventueel GSM en telefoonnr en mailadres zichtbaar zit bovenop geplakt en dient als adresaanduiding voor de post.
Dat vond ik wat minder.
Klein doosje, alles paste er net in, geen bubble, schuimpjes of zoiets erbij.
Maar alles toch heel aangekomen.
Inhoud van bestelling klopt ook.