Belzaak.nl

Als men er niet is staat de automatische beantwoorder toch zo ingesteld dat het lijkt alsof je doorgeschakelt wordt. Daarnaast proberen ze alles af te schuiven op 'de leverancier' en nemen ze zelf geen enkele actie om toch tot levering te komen.

Na een dikke twee maanden pas mijn 6681 gekregen. In eerste instantie werd er gemeld dat mijn 6681 nog niet leverbaar was. Daarna was het apparaat volgens Belzaak geleverd bij mij, maar ik had niets in handen.

De leverancier wordt vervolgens geïnformeerd door Belzaak en deze zegt te zullen leverenbij mij thuis. Daarna nog steeds geen telefoon. Weer bellen. Belzaak blijft volhouden dat de leverancier de 6681 geleverd moet hebben bij mij thuis, terwijl ik toch echt een contract heb met Belzaak. Er worden pas acties ondernomen op het moment dat ik aangeef dat ik echt niet meer positief kan zijn over hun tegen derden en het betreur dat men iedere keer over 'de leverancier zou het toestel geleverd moeten hebben' praat in plaats van zelf actie te ondernemen. Maar bellen bellen en nog eens bellen.

Scorekaart voor Belzaak.nl