Allereerst willen wij de opmerking plaatsen dat deze beoordeling geenszins objectief is!
Wat betreft de verpakking: de bedoeling van een verpakking is dat de goederen in goede staat aankomen, het uiterlijk van de verpakking is ondergeschikt. Aangezien het door u bestelde moederbord een bulk versie betreft is deze in een universele moederbord doos verpakt. Aangezien de goederen onbeschadigd zijn aangekomen kunnen we niet spreken van een gebrekkige verpakking. De opmerking "gewoon weg belachelijk" is in dit geval dus "gewoonweg belachelijk".
Wat betreft het I/O shield (backplate), wanneer een moederbord de standaard ATX I/O layout heeft is het I/O shield standaard in de behuizing aanwezig en deze worden daarom nooit bij het moederbord meegeleverd.
Normaal gesproken krijgt u van ons vooraf bericht wanneer een artikel niet op voorraad is om zodoende de mogelijkheid te bieden een ander artikel te kiezen, wanneer dat in dit geval niet is gebeurd bieden wij daarvoor onze excuses aan. De veronderstelling "je weet niet wat je krijgt" is evenwel misplaatst daar u verder de goederen heeft gekregen welke u heeft besteld.
Uw beoordeling met betrekking tot aftersales is eveneens ongegrond. Hierover kunt u pas oordelen wanneer u met ons contact heeft gehad voor aftersales. Wanneer u wel contact met ons had opgenomen was er vast wel een passende oplossing mogelijk geweest maar blijkbaar is het u daarom niet te doen...